Werkbladen rekenen groep 3

Op deze pagina vind je leerzame werkbladen en werkboekjes voor kinderen uit groep 3 om te oefenen met rekenen. Onze werkbladen bevatten verschillende soorten rekenopgaven, zoals keersommen en redactiesommen. Ons lesmateriaal kan zowel klassikaal als thuis worden gebruikt. Bijvoorbeeld als huiswerk of als extra oefening voor op de weektaak. We hebben ons best gedaan om onze werkboekjes educatief en uitdagend te maken, zodat kinderen plezier hebben tijdens het leren. Het beste van alles? Onze werkboekjes zijn helemaal gratis! We voegen regelmatig nieuwe werkbladen en werkboekjes toe om ervoor te zorgen dat ons lesmateriaal up-to-date blijft. Als je altijd als eerste op de hoogte wilt blijven van ons nieuwste lesmateriaal, volg ons dan op Pinterest en Facebook!

Werkbladen rekenen groep 3 kleuren op code

Hieronder staan ‘Kleuren op code’ werkbaden voor groep 3 om rekenen te oefenen. Kinderen rekenen sommen tot 20 uit en geven de vakjes de goede kleur. Er verschijnt een tekening. Met deze werkbladen wordt rekenen een stuk leuker! Print de werkbladen en de kinderen kunnen starten. Er is geen verdere voorbereiding nodig.

Werkbladen rekenen

Kleuren op code

Sommen tot 10

Werkbladen rekenen

Kleuren op code

Sommen tot 20

Kleuren op code

Sommen tot 20

Werkbladen rekenen

Kleuren op code

Sommen tot 20

Werkbladen rekenen

Kleuren op code

Sommen tot 20

Werkbladen rekenen

Kleuren op code

Sommen tot 20

Werkboekjes rekenen groep 3

Ontdek onze gratis werkboekjes om rekenen te oefenen voor groep 3. Deze praktische werkboekjes bevatten oefeningen voor groep 3, zoals splitsen en sommen tot 20. We hebben werkboekjes die aansluiten bij de leerstof van begin, midden en eind groep 3.

Werkboekje E3

 

Werkvormen rekenen groep 3

Om ervoor te zorgen dat kinderen tijdens de les actief blijven en hun leerprestaties verbeteren, is het belangrijk om actieve werkvormen te gebruiken. Bij ons kun je werkvormen voor groep 3 vinden die niet alleen leuk zijn om te doen, maar er ook voor zorgen dat iedereen in de klas bij de les blijft. Door activerende werkvormen in te zetten, kun je inspelen op de verschillende behoeften van kinderen in de klas. Kinderen moeten zelf actief nadenken en onthouden de leerstof daardoor nog beter beter! 

Zweeds renspel E3

Pasen

Zweeds renspel E3

Lente